TALIANSKE RIZOTO

MOMI ALVAREZ

Vydavateľ: Vyd. PT
Žáner: kuchárske knihy
Počet strán: 118
Šírka / výška / hĺbka (mm): 21,00 / 29,00 / 1,50
Formát: A4
Váha (g): 463
Viazanie: knihy viazané
Viete že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je sila. Spolu s nami vyčaríte z obyčajnej ryže fantastické kreácie, ktoré sa vyrovnajú najchutnejším špecialitám.
Alvarez Momi (1954, Verona) je najznámejším šéfkuchárom v oblasti. Píše kuchárske knihy, venuje sa príprave mladých kuchárov do praxe. Žije na Slovensku, v Bratislave otvoril dve reštaurácie.
ISBN: 9788081140921